Le Belle Vastgoed

Huurpand huren

Op zoek naar een nieuwe huurpand? Nu is het juist de perfecte tijd een huurpand te huren. Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers.

U wilt een huurpand huren in Amsterdam? Dan hebt u in Le Belle Vastgoed B.V. uit Amsterdam de deskundige partner gevonden.

Le Belle Vastgoed BV uw partner voor een huurpand huren

Le Belle Vastgoed BV is sinds 1990 actief in de vastgoedmarkt. Wij beheren een omvangrijke vastgoedportefeuille in Amsterdam, Noord Holland en Almere. Een huurpand vindt u in heel Amsterdam. Wij beheren diverse bedrijfspanden voor startende ondernemers, maar ook voor grote bedrijven en bekende winkelketens. Wij hebben een uitgebreid aanbod van een huurpand tot een bedrijfshal die op dit moment te huur staat in Amsterdam Noord. Direct naar ons aanbod.

Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Dit stadsdeel beslaat het grondgebied van Amsterdam ten noorden van het IJ.

Informatie aanvragen

Wilt u een huurpand huren, vastgoed huren, aanbieden, een vraag stellen of heeft u een opmerking of een tip voor ons, neem dan contact met ons op.

Actueel aanbod

Wij beheren een vastgoed portefeuille in groot-Amsterdam