Le Belle Vastgoed

Werkplaats huren

Op zoek naar een nieuwe werkplaats? Nu is het juist de perfecte tijd een werkplaats te huren. Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers.

U wilt een werkplaats huren in Amsterdam? Dan hebt u in Le Belle Vastgoed B.V. uit Amsterdam de deskundige partner gevonden.

Le Belle Vastgoed BV uw partner voor een werkplaats huren

Le Belle Vastgoed BV is sinds 1990 actief in de vastgoedmarkt. Wij beheren een omvangrijke vastgoedportefeuille in Amsterdam, Noord Holland en Almere. Een werkplaats vindt u in heel Amsterdam. Wij beheren diverse bedrijfspanden voor startende ondernemers, maar ook voor grote bedrijven en bekende winkelketens. Wij hebben een uitgebreid aanbod van een werkplaats tot een bedrijfshal die op dit moment te huur staat in Amsterdam Noord. Direct naar ons aanbod.

Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Dit stadsdeel beslaat het grondgebied van Amsterdam ten noorden van het IJ.

De belastingdienst

Als u een werkplaats gaat huren krijgt u te maken met BTW-regels. Verhuur en huur van een bedrijfspand is meestal vrijgesteld van BTW. Maar vaak is het voordelig om de verhuur en huur van het pand toch te belasten met BTW.

Informatie aanvragen

Wilt u een werkplaats huren, vastgoed huren, aanbieden, een vraag stellen of heeft u een opmerking of een tip voor ons, neem dan contact met ons op.

Actueel aanbod

Wij beheren een vastgoed portefeuille in groot-Amsterdam