ondernemer in vastgoed

amsterdam 020 - 493 22 03

020 - 493 22 03

kantoorruimte amsterdam

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? Nu is het juist de perfecte tijd om kantoorruimte te huren. Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers.

U wilt kantoorruimte huren in Amsterdam? Dan hebt u in Le Belle Vastgoed B.V. uit Amsterdam de deskundige partner gevonden.

Le Belle Vastgoed BV uw partner voor kantoorruimte huren

Le Belle Vastgoed BV is sinds 1990 actief in de vastgoedmarkt. Wij beheren een omvangrijke vastgoedportefeuille in Amsterdam, Noord Holland en Almere. Kantoorruimte vindt u in heel Amsterdam. Wij beheren ook diverse bedrijfspanden voor startende ondernemers, maar ook voor grote bedrijven en bekende winkelketens.

Wij hebben een uitgebreid aanbod van een kantoor tot een werkplaats die op dit moment te huur staat in Amsterdam Noord. Direct naar ons aanbod.

Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Dit stadsdeel beslaat het grondgebied van Amsterdam ten noorden van het IJ. 

De belastingdienst

Als u een hal gaat huren krijgt u te maken met BTW-regels. Verhuur en huur van een bedrijfspand is meestal vrijgesteld van BTW. Maar vaak is het voordelig om de verhuur en huur van het pand toch te belasten met BTW.