Kantoorruimte in Amsterdam via Le Belle Vastgoed BV

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? Nu is het juist de perfecte tijd om kantoorruimte te huren. Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers.

U wilt kantoorruimte huren in Amsterdam? Dan hebt u in Le Belle Vastgoed B.V. uit Amsterdam de deskundige partner gevonden.

Le Belle Vastgoed BV uw partner voor kantoorruimte huren

Le Belle Vastgoed BV is sinds 1990 actief in de vastgoedmarkt. Wij beheren een omvangrijke vastgoedportefeuille in Amsterdam, Noord Holland en Almere. Kantoorruimte vindt u in heel Amsterdam. Wij beheren ook diverse bedrijfspanden voor startende ondernemers, maar ook voor grote bedrijven en bekende winkelketens.

Wij hebben een uitgebreid aanbod van een kantoor tot een werkplaats die op dit moment te huur staat in Amsterdam Noord. Direct naar ons aanbod.

Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Dit stadsdeel beslaat het grondgebied van Amsterdam ten noorden van het IJ. 

De belastingdienst

Als u een hal gaat huren krijgt u te maken met BTW-regels. Verhuur en huur van een bedrijfspand is meestal vrijgesteld van BTW. Maar vaak is het voordelig om de verhuur en huur van het pand toch te belasten met BTW. Download de brochure van de Belastingdienst over de BTW-regels m.b.t. het huren van een bedrijfspand.

Overzicht van kantoorruimte in Amsterdam:

Dukdalfweg 2 Almere

Dukdalfweg 2, Almere

Te huur kantoor- bedrijfsruimtre

OBJECT INFORMATIE Dukdalfweg 2-4 te Almere Algemeen Mooi, praktisch en flexibel indeelbaar bedrijfsgebouw met showroom en kantoren op zichtlocatie op Bedrijventerrein De Vaart. Adres lees verder

   

Informatie aanvragen

Wilt u een kantoorruimte huren, vastgoed huren, aanbieden, een vraag stellen of heeft u een opmerking of een tip voor ons, neem dan contact met ons op.