Goudsbloemstraat 159

Het gebouw    NIEUW
In dit zogenaamde zusterpand zijn 3 geweldige en luxe uitgevoerde nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Alle appartementen in het complex zijn van moderne gemakken voorzien! Kortom; heerlijk nieuw wonen in de gezellige en populaire Jordaan.

 • Goudsbloemstraat 159 I + II + III
 • 1015 JM Amsterdam
 • Te huur
 • Bouwjaar: 2012
 • Oplevering: in overleg

 

Het gebouw

In dit zo genaamde zusterpand zij 3 geweldige en luxe uitgevoerde nieuwbouwappartementen gerealiseerd.
Alle appartementen in het complex zijn van moderne gemakken voorzien! Kortom; heerlijk nieuw wonen in de gezellige en populaire Jordaan.

Alle woningen worden gestoffeerd verhuurd.

Alleen appartement 2 + 3 is nog beschikbaar.


Appartement 1 - Begane grond en souterrain-
Huur € 1850,- excl. gas/water/elektra
Sericekosten algemene ruimte € 25,-p.m.

REEDS VERHUURD !

Algemene informatie
De entree van het appartement is gelegen op de begane grond.  De badkamer zal compleet en luxe worden afgeleverd. Alle wanden en plafonds zijn gestuukt en geschilderd.De keuken zal luxe worden opgeleverd en voorzien van alle gemakken.

Indeling
Begane grond: via de entree komt u direct in het ruime keukengedeelte binnen. Via het keukengedeelte loopt u door naar de grote woonkamer. Naast de woonkamer bevindt zich een ruime werk/slaapkamer met openslaande ramen naar het lichthof.

Souterrein: In het souterrein worden 2 kamers, waaronder 1 ouderslaapkamer, gerealiseerd. Ook vindt u hier de luxe badkamer, voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een aparte toiletruimte. Ook is een aparte ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op de verdieping is tevens een kast gerealiseerd.

De woonkamer en de slaapkamers worden voorzien van leidingen bedraad en bestemd voor CAI en Telefoon.

Specificaties
Totaal aantal m2 woonoppervlakte : circa 85 m2
Aantal kamers : 4

Appartement 2 - eerste verdieping-
Huur € 1300,- excl. gas/water/elektra
Sericekosten algemene ruimte € 25,-p.m.


Algemene informatie
U bereikt het appartement via het aparte trappenhuis.  De badkamer zal compleet en luxe worden afgeleverd. Alle wanden en plafonds zijn gestuukt. Keuken zeer luxe en voorzien van alle gemakken.

Indeling
U komt binnen in het lichte- en ruime woongedeelte. Via het woongedeelte loopt u door naar de grote open woonkeuken. In het keukengedeelte bevindt zich tevens een lichthof met openslaande ramen. Naast de keuken bevindt zich de ruime en lichte slaapkamer, voorzien van toegangsdeuren naar het lichthof.

In het appartement wordt een ruime luxe badkamer gerealiseerd voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Tevens wordt een aparte ruimte voor de wasmachine en droger gemaakt.

De woonkamer en de slaapkamer worden voorzien van leidingen bedraad en bestemd voor CAI en Telefoon.

Specificaties
Totaal aantal m2 woonoppervlakte : circa 55 m2
Aantal kamers : 2

Appartement 3 - 2de verdieping en kapverdieping + dakterras-
Huur € 1950,- excl. gas/water/elektra
Sericekosten algemene ruimte € 25,- p.m.

 

Algemene informatie
Via het trappenhuis bereikt u het appartement. Keuken voorzien van alle luxe en gemakken. De badkamer zal compleet en luxe worden afgeleverd. Alle wanden en plafonds zijn gestuukt.

Indeling
2de verdieping: In de hal bevindt zich de meterkast. Via de entree komt u direct in het lichte woongedeelte binnen. Via het woongedeelte loopt u door naar de grote open woonkeuken met openslaande ramen naar het lichthof. Op deze verdieping is tevens een aparte toiletruimte aanwezig.

Kapverdieping + dakterras : Via een trap in de woning bereikt u de kapverdieping. Op deze verdieping worden 2 ruime (slaap-)kamers, waaronder 1 ouderslaapkamer, gerealiseerd. Ook vindt u hier de luxe badkamer, voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Er is een aparte ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Het heerlijk zonnige dakterras betreed u door een van de kamers. De woonkamer en de (slaap)kamers worden voorzien van leidingen bedraad en bestemd voor CAI en Telefoon.

Specificaties
Totaal aantal m2 woonoppervlakte : circa 85 m2 /dakterras: circa 5 m2
Aantal kamers : 3

 • informatie aanvragen

Foto's: 6

 • thumb 02091322376voorgevel-2.jpg
 • thumb 02091319442goudsbloemstraat-159-bg-souterrain-souterrain.jpg
 • thumb 020913202010goudsbloemstraat-159-bg-souterrain-bg.jpg
 • thumb 02091320321goudsbloemstraat-159-i-1e.jpg
 • thumb 02091645477goudsbloemstraat-159-ii-1e-.jpg
 • thumb 02091322499goudsbloemstraat-159-ii-zolder.jpg