Atelier huren

Op zoek naar een nieuwe atelier? Nu is het juist de perfecte tijd een atelier te huren. Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers.

U wilt een atelier huren in Amsterdam? Dan hebt u in Le Belle Vastgoed B.V. uit Amsterdam de deskundige partner gevonden.

Le Belle Vastgoed BV uw partner voor een atelier huren

Le Belle Vastgoed BV is sinds 1990 actief in de vastgoedmarkt. Wij beheren een omvangrijke vastgoedportefeuille in Amsterdam, Noord Holland en Almere. Een atelier vindt u in heel Amsterdam. Wij beheren diverse bedrijfspanden voor startende ondernemers, maar ook voor grote bedrijven en bekende winkelketens.

Wij hebben een uitgebreid aanbod van een atelier tot een werkplaats die op dit moment te huur staat in Amsterdam Noord. Direct naar ons aanbod.

Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Dit stadsdeel beslaat het grondgebied van Amsterdam ten noorden van het IJ. 

De belastingdienst

Als u een atelier gaat huren krijgt u te maken met BTW-regels. Verhuur en huur van een bedrijfspand is meestal vrijgesteld van BTW. Maar vaak is het voordelig om de verhuur en huur van het pand toch te belasten met BTW. Download de brochure van de Belastingdienst over de BTW-regels m.b.t. het huren van een bedrijfspand.

Informatie aanvragen

Wilt u een atelier huren, vastgoed huren, aanbieden, een vraag stellen of heeft u een opmerking of een tip voor ons, neem dan contact met ons op.